Auto Key Programmer Smart Mini Zed Bull

11,000.00rsd

Vrsta: Univerzalni uređaj za immo

OS: Samostalni uređaj

 

3 na zalihama

Add to Wishlist Browse Wishlist
Šifra proizvoda: 3-1-1-2-1-1-1-1-4-1-3-2 Kategorija:

Opis

Najnoviji programator auto ključeva Smart Mini Zed Bull

Uporedite SMART ZED-BULL sa ZED-BULL: SMART ZED-BULL dobija 30% brzine čitanja i pisanja. SMART ZED-BULL poboljšava stopu uspeha do 99.99%, što će eliminisati gubitak čipa. (Kao što svi znamo, neki čip se može napisati samo jednom)
NISU VIŠE POTREBNI ŽETONI!!! (Nova funkcija)
NIJE POTREBNA KARTICA ZA LOGIN!!!
Opis:
1.Novo: podrška 8C i 8E čipovima razlikuje funkciju
2. Jezik: engleski, turski, italijanski, španski i portugalski
3.Zed-BULL će ispuniti sve vaše zahtjeve kao profesionalca za sisteme imobilajzera;
4.Zed-BULL je uređaj za kloniranje transpondera koji sadrži sve Zed-Qx-ove karakteristike i također ima više dodatnih mogućnosti.
Glavna karakteristika ZED-Bull-a:
1. Pronalaženje PIN koda, priprema unaprijed kodiranih transpondera i programiranje transpondera iz EEPROM-a i MCU-a.
Zed-BULL PC softver ima odlične karakteristike koje će vam pomoći dok koristite EEPROM aplikacije. ECU slike, koja ECU ima koji MCU ili EEPROM i lokacija mcu ili eeproma na ploči, koji tip transpondera će se koristiti… Ovakve informacije će vam olakšati posao. Sa funkcijom automatskog pronalaženja modula (AMF), kada odaberete EEPROM datoteku, modul će biti automatski prepoznat
Još jedna revolucija Zed-BULL-a je programiranje transpondera kada nema ključa iz ECU-a. Za sada, Zed-BULL ima 55 različitih aplikacija i povećava se… Sa ovom funkcijom možete programirati transpondere, pronaći pin kodove i pripremiti unaprijed kodirane transpondere za automobile kojima su potrebni unaprijed kodirani transponderi kao što je fiat doblo 48. Za ovu funkciju, vi ne trebaju skupi unaprijed kodirani transponderi po cijeni od 8-10 eura. Možete koristiti prazne transpondere.
2. Kloniranje transpondera:
11, 12, 13, 33, 73, 4C (zapisivanje na 4C elektronski ključ i TPX1 transponder bez baterije), Philips Crypto 40 (neki), 41 (sve), 42 (sve), 44 (sve otključano VAG), 45( sve)
Do sada su uobičajeni alati za kloniranje transpondera mogli kopirati samo fiksne transpondere. Ali revolucija koju smo započeli sa našim uređajem, Zed-Qx, raste sa Zed-BULL-om. Transponderi 41(NISSAN), 42(VAG), 44(Otključani VAG) i 45(PEUGEOT) koji se inače ne mogu kopirati, mogu se kopirati sa Zed-BULL-om.
3. Proizvodnja transpondera za OBD programiranje
Ako imate OBD uređaj kao što je T-Code Pro, trebat će vam posebni unaprijed kodirani transponderi za neke automobile. Umjesto kupovine ovih specijalnih transpondera po visokim cijenama, možete ih proizvesti sa Zed-BULL-om koristeći prazne transpondere. I nisu vam potrebni skupi unapred kodirani transponderi po ceni od 8-10 evra… Transponderi koje možete proizvesti: 40, 41, 42, 44 Mitsubishi, 44 VAG, 45, 73 Mitsubishi, 61, 62, 65 i 46 za BMW, AUDI, PORSCHE, CHRYSLER, RENAULT… itd. Za sada Zed-BULL ima 24 različite aplikacije za proizvodnju transpondera.
4. Hitag2 programator transpondera
Ako želite da kupite hitag2 programator kao samostalan uređaj, morate platiti oko 1000-1500 eura. Ali kada imate Zed-BULL, dobit ćete ovu hitag2 programersku funkciju BESPLATNO. Možete raditi na hitag2 transponderima i poboljšati se u svom poslu.
5. Jednostavna upotreba sa širokim grafičkim LCD ekranom.
Široki ekran Zed-BULL-a će vam pokazati mnogo više…. Uz Zed-Bull je široki ekran, možete vidjeti više informacija kao što su VIN broj i kilometraža za BMW automobile, detaljne informacije za 46 i 48 transpondere… itd. .
7.Dodatna funkcija:
1) Čitanje kilometra, VIN broja i informacija o broju ključa sa originalnog BMW ključa i pisanje na originalni BMW daljinski ključ
2) Pronalaženje PIN koda iz VIN broja za HYUNDAI i KIA
3) PC softver uključuje široki katalog transpondera, procedure za privezak i više informacija
4) Pronalaženje PIN koda za 33 Renault i 45 Peugeot sa transpondera
5) Otključavanje zaključanog transpondera tipa 48(magic II) i njegovo ponovno korištenje
6) Pohranjivanje informacija o transponderima u bazu podataka uključujući kripto transpondere
7) 3 različite alternative boja kućišta uređaja (crvena, crna i bijela).

Lista paketa:
1x Zed-bull glavna jedinica
1x PC USB kabl
1x adapter za napajanje
1x CD

 

 

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Brand

FgTech

X