Hantek 1008C 8-kanalni USB Osciloskop

21,000.00rsd

Vrsta: Alat za rad sa  Ecu i Tcu

Potrebno: Windows Xp , Windows 7 . Windows 10 x32 ili x64 i noviji

1 na zalihama

Add to Wishlist Browse Wishlist
Kategorija:

Opis

 • Hantek 1008C 8-kanalni računarski USB Osciloskop / DAQ / 8-kanalni Programabilni Denerator 2,4 ms / s – Automobilski Dijagnostički Osciloskop

  Ovo je pojačan osnovni set jer sadrži:
  ⭐️⭐️  2 Komada Hantek HT201 20:1 Attenuator signala (Pasivni prigušivač signal)
  ⭐️⭐️  HT-25 Sondu

  Karakteristike:
  * 8-kanalni osciloskop za ispitivanje vozila. Preko 80 vrsta automobilskih dijagnostičkih funkcija (paljenje / senzor / detekcija sabirnice / izvedbe / krugovi startera i punjenja itd. ).
  * Funkcija video pomoći, pruža video pomoć dijagnostike koju možete gledati na mreži,
  * Dijagnostički rezultat može se generisati kao dijagnostički izveštaj. , Odštampati ili snimiti snimak ekrana pritiskom na jedan taster, mnogo metoda za čuvanje podataka.
  * Podržano za dugo snimanje talasnog oblika. Može simulirati signal bregastog vratila i radilice.
  * Prenosite signale putem USB 2.0 interfejsa plug and play, i nije potrebno dodatno napajanje

   

  Za šta vam treba digitalni osciloskop?

  Ne postoji merni ili dijagnostički uređaj koji bi mogao da zameni digitalni osciloskop za ispitivanje električnih delova. Mnogi nedostaci koji su skriveni i neotkriveni za serijsku (OBD) dijagnostiku se lako mogu identifikovati uz pompć osciloskopa. Sa digitalnim osciloskopom ćete početi da otkrivate greške umesto da pogađate. Ovladavanje paralelnom dijagnostikom korišćenjem digitalnog osciloskopa, iako na osnovnom nivou, može biti konkurentska prednost zbog koje će vam se sve više kupaca vraćati.

   

  Najpovoljniji automobilski osciloskopi na tržištu.  Iskoristite promotivne cene i nabavite digitalni osciloskop za automobile, sa kojim ćete naučiti da iskoristite moć paralelne dijagnostike. Osmokanalni digitalni osciloskop automotive 1008C je dizajniran za potrebe dijagnostičara i tehničara početnika koji inicijalno ne kupuju automobilski osciloskop da bi uložili veće količine i rizik od oštećenja ili uništenja skupe opreme.

  Prepreke za početnike

  Jedna od prvih prepreka za svakog početnika je nabavna cena digitalnog osciloskopa. Automobilske osciloskope karakterišu veće cene. Još jedna prepreka može biti strah od upotrebe skupog uređaja. Digitalni osciloskop je relativno skup uređaj koji je podložan neprofesionalnoj upotrebi, što često dovodi do nepovratnih oštećenja. Na kraju, ali ne i najmanje važno, potrebno je izvesno teorijsko i praktično znanje da bi se savladale osnovne veštine za rukovanje digitalnim osciloskopom. Ukratko, nespremnost da se uče nove stvari jedan je od razloga zašto automehaničarske radionice odbijaju osciloskop.

  Pomoć za početnike

  Početnicima je obično teško naučiti kako da kontrolišu osciloskop, jer ne znaju kako da ga povežu, podese i iznad svega, ne razumeju talasne oblike koji se prikazuju. Program za upravljanje automobilskim osciloskopom Hantek sadrži bazu podataka unapred podešenih talasnih oblika, tj. senzori i aktuatori koji automatski podešavaju osciloskop. Za bolje razumevanje, svaki profiset zajedno sa tehničkom dokumentacijom dostavljamo u bazu podataka unapred podešenih merenja. Uputstvo za bezbednost na radu opisuje neke od pogrešnih priključaka koji bi prouzrokovali nepopravljivu štetu na uređaju. Poslednji dokument je Priručnik o osnovama osciloskopa koji opisuje osnove teorije osciloskopa koje svaki korisnik digitalnog osciloskopa treba da poznaje.

  Baza podataka unapred podešenih merenja

  Da bi pomogao dijagnostičarima početnicima, program sadrži bazu podataka sa više od 80 unapred podešenih talasnih oblika senzora i aktuatora. Baza podataka talasnih oblika podeljena je u 5 sekcija:

  • Kola paljenja
  • Senzori i aktuatori
  • CAN-BUS/LIN-BUS testovi
  • Testovi ubrizgavanja
  • Kola za punjenje i testovi kompresije

  Kompatibilnost
  Osciloskop se koristi isključivo za praćenje različitih električnih događaja (hodova) u vremenu. U kontekstu upotrebe automobila postoji ograničena kompatibilnost sa senzorom ili aktuatorom električnih komponenti. Merenja pomoću osciloskopa mogu se vršiti i na ličnom i na kamionu ili motociklu. Sve je samo pitanje rada osciloskopa, odnosno njegovog pravilnog podešavanja i povezivanja sa dijagnostičkom komponentom.

  Tehnički dizajn 1008C

  Brzina uzorkovanja 2400KHz (2,4 MHz) sasvim dovoljna za potrebe trenutnih merenja na analognim senzorima kao što su MAP i MAF senzori, senzori kiseonika, temperaturni senzori, senzori brzine (induktivni i Holovi) itd. Izdržljiva čvrsta plastična kapsula štiti uređaj u teškim okruženjima u radionici. Čvrsta kutija krije dobro dizajniranu i proizvedenu opremu proizvođača automobilskog osciloskopa Hantek.

  Korisnički interfejs programa je jasan, intuitivan i lak za korišćenje čak i za manje iskusne korisnike.

  Ključne karakteristike za autodijagnostiku

  Ključna karakteristika autoskopa 1008C je sveobuhvatna baza podataka unapred podešenih merenja za različite senzore i aktuatore. Među najvažnijim karakteristikama su:

  • Unapred podešena samodijagnoza merenja
  • Generator proizvoljnih signala
  • Automatsko merenje
  • Praćenje i evaluacija mernih vrednosti
  • Kurzori merenja
  • Funkcija zumiranja za talasne oblike
  • Eksterni okidač
  • Snimite izmerene talasne oblike
  • Sačuvajte snimak ekrana
  • Odštampajte izveštaj za kupca

  Autoscope 1008C ima niz standarda, koji se obično susreću u laboratorijskim osciloskopima. Osnovne funkcije su merni kursori ili evaluacija funkcije strujnih merenja sa velikim opsegom vrednosti i vremenske i naponske baze. Od posebnih karakteristika možemo pomenuti na primer 8-kanalni generator impulsa i LVTTL logički izlaz opsega frekvencije autoskopa 0-250kHz.

Dodatne informacije

Verzija

Master, Slave

X