Humzor NL300

11,800.00rsd

Vrsta: Univerzalna dijagnostika

OS: Android IOS i Harmony

4 na zalihama

Add to Wishlist Browse Wishlist
Šifra proizvoda: 3-1-2-1-2-2-3-2-2-1-1 Kategorija:

Opis

Humzor NL300

 

Karakteristike proizvoda:

 

Sveobuhvatna dijagnostika sistema

Uz izvrsnu dijagnostiku sistema, ovaj višenamjenski instrument za dijagnostiku kvarova vozila može se koristiti za čitanje informacija o Ecu-u svih dostupnih sistema kako bi se olakšala dijagnoza vozila. Kompletan sistem varira od automobila do automobila, i obično uključuje motor, mjenjač, abs, Srs, Sas, Tpms, Epb i sistem goriva.

 

-Pročitajte šifru greške iz kontrolnog sistema vozila kako biste locirali problematičnu oblast i pružili rješenje;

-Lako brisanje koda nakon Dtc preuzimanja i određenih popravki su završene;

– Prikaz podataka u realnom vremenu za svaku stavku parametra prikazanu u simulaciji, tekstu, grafikonu talasnog oblika i drugim režimima;

-Aktivno testiranje za pristup specifičnim podsistemima vozila i testiranje komponenti.

 

Usluga višestrukog resetovanja

Ovaj Bluetooth alat za rješavanje problema u automobilu posebno je dizajniran da vam omogući brz pristup sistemu vozila za različite performanse redovnog servisa i održavanja. Neke uobičajeno korištene posebne usluge resetiranja navedene su za vašu referencu:

Resetovanje ulja: Omogućava vam da resetujete kilometražu održavanja i interval podataka nakon promene ulja da biste ponovo izračunali sistem životnog veka motornog ulja.

Tpms: Neka Tpms senzor prikazuje ID senzora iz Ecu vozila, unesite ID zamjene Tpms senzora i aktivirajte Tpms senzor.

Podešavanje injektora: Kod injektora za dizel gorivo treba programirati ID i parametre za Ecu za preciznu komunikaciju i sistem kontrole ubrizgavanja goriva.

Epb: Zamjena kočionih pločica ili motora je vrlo važna za održavanje sigurnosti i efikasnosti elektronskog kočionog sistema.

Dpf: Posebno pogodan za sistem filtera za dizel čestice, sa Dpf regeneracijom, podučavanjem zamene Dpf komponenti i Dpf podučavanjem nakon zamene kontrolne jedinice motora.

Tps/senzor gasa: Senzor sistema položaja leptira za gas u vozilu je povezan sa vretenom leptira i uglavnom se koristi za praćenje položaja leptira u motoru sa unutrašnjim sagorevanjem. Zbog svog položaja, senzor položaja leptira za gas može učinkovito promatrati položaj leptiraste zaklopke.

Abs Deflation: Procedura automatskog ispuhavanja se koristi za vozila opremljena Bosh-om 5.3. Ovaj program koristi alat za skeniranje za cirkulaciju elektromagnetnog ventila sistema i pokretanje pumpe za ispuštanje zraka u sekundarnom krugu.

Sas: Pomaže da se izbriše memorija neispravnog senzora ugla upravljanja i igra važnu ulogu u kalibraciji senzora ugla upravljanja.

Test baterije: Omogućava alatima za skeniranje da procijene status napunjenosti baterije, nadgledaju struje u zatvorenom krugu, registruju nove zamjene baterija i aktiviraju stacionarno stanje akumulatorskog sistema vozila, itd.

Brza AutoVIN tehnologija

Auto VIN funkcija NL300 pomaže u brzom prikazu informacija o automobilu, uključujući model, zemlju porijekla, veličinu motora itd.

Pregled korisnih historijskih zapisa

Dok vam pruža detaljne rezultate dijagnoze, ovaj skener automobila može snimiti historijske informacije o dijagnozi, a historijski zapisi se mogu koristiti kao valjana referenca podataka tokom dijagnoze automobila.

Široka pokrivenost vozila

Kompatibilan je sa skoro svim modelima proizvedenim u Evropi, Aziji i Severnoj Americi.

 

Kako ga koristiti?

 

  1. Preuzmite i instalirajte aplikaciju „Nexzdas“ u Google Play ili App Store na svoj uređaj;
  2. Registrujte se i prijavite u aplikaciju „Nexzdas“;
  3. Nakon što prvi put povežete Vci, nabavite sav besplatni softver za automobile putem trgovačkog centra;
  4. Umetnite Nexzdas alat u konektor za podatkovnu vezu (Dlc) vozila;
  5. Uključite paljenje vozila dok gasite motor;
  6. Kliknite na dugme My/Settings na svom uređaju da biste uparili „Nexzdas“ sa svojim uređajem;
  7. Počnite dijagnosticirati svoj automobil.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
X