OBDLINK LX Original

13,800.00rsd

Vrsta: Univerzalna OBD dijagnostika

OS: Android ili Windows

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 3-1-2-1-2-2-2-2-1-2-1-1-1-1-3 Kategorija:

Opis

OBDLINK LX Original

Opis:

OBDLink LX Bluetooth je jednostavan za korištenje, jeftin, munjevito brz Bluetooth OBD adapter koji može pretvoriti vaš pametni telefon, tablet, laptop ili PC u sofisticirani dijagnostički alat za skeniranje, putni računar i u stvarnom vremenu monitor performansi.

Može d aradi reset na pojedinim BMW Motorima uz odgovarajući 10 pinski kabl adapter

Ergonomski dizajniran uređaj male forme dolazi u pakovanju , a za instalaciju mu je potrebno u proseku 3 minute. Dugme na poleđini uređaja čini proces povezivanja lakim i sigurnim: za razliku od većine drugih adaptera na tržištu, LX Bluetooth niti emituje svoje prisustvo, niti koristi PIN koji je lako pogoditi da zaštiti komunikacijsku vezu. Potencijalnom hakeru je potreban fizički pristup uređaju da bi se mogao povezati s njim.

 

LX Bluetooth podržava sve zakonske OBD-II protokole i radi sa svim 1996 i novijim automobilima i lakim kamionima koji se prodaju u Sjedinjenim Državama. Takođe podržava EOBD, JOBD i sve druge međunarodne varijante OBD-II.

Zasnovan na najprodavanijem OBDLink MX, jeftin OBDLink LX Bluetooth nudi iste performanse bez premca, isporučujući do 4 puta više uzoraka u sekundi od najbližeg konkurenta. Izuzetno brzo vrijeme odziva omogućava vam da uživate u preciznim, detaljnim grafikonima i glatkim, realističnim virtuelnim mjeračima.

KOMPATIBILNOST VOZILA

OBDLink LX Bluetooth radi sa svim automobilima od 1996. i novijim modelima i lakim kamionima koji se prodaju , uključujući sva američka, evropska i azijska vozila.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
X