Suzuki SDS za motore i skutere

18,000.00rsd

Vrsta: Namenska dijagnostika za suzuki motore i skutere

OS: Windows XP, Vista i 7 x32

3 na zalihama

Add to Wishlist Browse Wishlist
Šifra proizvoda: 3-1-2-1-2-2-2-2-1 Kategorija:

Opis

Suzuki SDS za motore i skutere

SDS  za dijagnostiku Suzuki motocikala koji vrši dijagnostiku putem ugrađenog računara dostupnim Windows 95, 98, 2000, XP, Vista i 7 sa posebno dizajniranim softverom. Postoji interfejs i kablovi povezani sa uređajem za prevođenje/konvertovanje signala komunikacije računara, tako da uređaj dobro- komunicira i precizno dijagnostikuje probleme.
Top 3 razloga da kupite SDS
1. Jezici: francuski, engleski, nemački, italijanski, španski, grčki, portugalski, japanski, kineski
2. Operativni sistem: Windows XP, Vista i 7
3. Godina podrške: 2000-2012
Napomena: SDS se ne može ažurirati
Specifikacije i funkcije
(1) Ovaj sistem dijagnostikuje problem komunicirajući sa ugrađenim računarom koristeći posebno dizajniran softver koji radi na komercijalno dostupnim Windows 95, 98, 2000, XP, Vista i 7, posebnom interfejsu koji prevodi/konvertuje signale računarske komunikacije i specijalni komunikacioni kabl.
(2) Uzimajući u obzir primenu u motociklima, interfejs kutija je napravljena kompaktno i male težine. Pored obezbeđivanja konektora za vozilo, sistem je opremljen sa dva tipa konektora, USB i RS-232C, za komunikaciju sa računarom kako bi bio kompatibilan i sa novim i sa starim računarima.
(3) Interfejs kutija nije vodootporna jer se koriste standardizirani konektori. Opseg radne temperature je 0 – 50 °C. Maksimalna otpornost na vibracije je 2,2G, što zahtijeva zaštitu od udara i vibracija.
(4) Za protokol komunikacije između računara i adaptera koristi se međunarodni standard ISO14230.
(5) Ovaj specijalni softver je kompatibilan sa devet jezika
(6) Bilo da motor radi ili je u zastoju, podaci primljeni od različitih senzora mogu se prikazati u realnom vremenu ili se mogu iscrtati. Prikazani podaci ili grafikoni mogu se sačuvati i odštampati.
(7) Može se odabrati tip podataka koji će se prikazati.
(8) Sačuvani podaci se mogu ponovo prikazati i iscrtati na grafikonu.
(9) Šifra greške (i prošli i trenutni) koja je memorisana u trenutku kvara može se pozvati i prikazati. Može se prikazati i promjena zapisa podataka u trenutku kvara (maksimalno 2 slučaja).
(10) Za dijagnostičke podatke može se postaviti “okidač“. Okidač je funkcija koja započinje snimanje podataka odakle je postavljena vrijednost premašena (ili je kratka) za jedan ili više podataka. Ova funkcija također može snimiti vrijeme za prikazivanje koda kvara u grafu praćenja.
(11) Aktivna kontrola je moguća (kao što je elektromagnetni pogon sekundarnog zraka, itd.).
(12) Sistem može snimiti podatke od oko 30 minuta rada kao i podatke o vožnji. Mogu se pročitati i provjeriti.
(13) Sistem zahtijeva postavljanje dodatne funkcije na ugrađenu ECU i korištenje posebnog konektora. Sistem dijagnoze je primjenjiv na nove modele proizvedene u i nakon maja 2002. (AN 650 nadalje) i njihove promjene modela. Ovaj sistem nije primjenjiv na one modele koji su proizvedeni ranije od gore navedenih.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
X