Akcija!

Launch Thinkdiag dijagnostika

11,800.00rsd33,000.00rsd

Vrsta: Univerzalna dijagnostika za automobile

OS: Minimum Android v5.1 , preporučeno Android v7.0 ili noviji

 

Add to Wishlist Browse Wishlist
Šifra proizvoda: 3-1-1-1 Kategorija:

Opis

Thinkcar Thinkdiag

NEW BOOT: Ne može da se koristi sa launch softwerom i cena uključuje samo uredjaj . Korisit se sa originalnim softwerom

OLD BOOT: Može da se koristi sa launch softwerom i cena uključuje uredjaj sa 1g licencom za launch software

Ovo je sada već široko rasprostranjen uređaj na našim prostorima , odličnog kvaliteta koji se reklamira i kao easydiag 4. Ono što će Vam malo prodavaca reći je to da ovo NIJE originalni Lanch proizvod ali zahvaljujući elektronici koja je manje više kopirana i ista kao kod Launcha u verziji sa starim firmwerom ovaj uređaj je moguće koristiti sa Launch softwerom, te sve što važi za DBS car launch hardware važi i za ovaj uređaj:

Veoma moćan uređaj za čitanje, brisanje grešaka. Mogućnost praćenja parametara, resetovanja servisa, regeneracije dpf filtera i još mnogo dodatnih opcija. Online update, podržava većinu evropskih, azijskih i američkih proizvođača automobila. Softver je full i važi 2 godine od dana kupovine. Po isteku softvera može se dokupiti update ili nastaviti sa korišćenjem trenutnog.

Prednost uređaja koji mi prodajemo je da se u potpunosti može koristiti sa odgovarajućim launch softwerom i u ovoj ceni je uključen software sa nadogradnjom za period od 2 godine .

NAPOMENA: Kada se kupuje Thinkdiag uređaj treba biti jako obazriv, obzirom da dolazi u različitim varijantama hardwera i softwera raspon cene može da bude veoma različit . Stojimo Vam na raspolaganju za sve nedoumice ukoliko ih imate.

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Firmware:

Old Boot, New Boot

X